سیمانتک نسخه آزمایشی ضد ویروس ۲۰۰۷ نورتون را برای دانلود آماده کرد. رشد چشمگیر شبکه جهانی زمینه را برای ایجاد ویروسها و هرزنامههایی که رایانه ها و هویت کاربران را به خطر میاندازد، فراهم کرده است.
از همین رو فایل های مهم موجود در رایانه های شخصی بیش از پیش، باید در مقابل هکرها و مهاجمان اینترنت مصون نگه داشته شوند.
برنامه ضد ویروس نورتون شرکت سیمانتک قابل اعتمادترین برنامه ضدویروس در جهان شناخته شده است که به طور خودکار ویروس ها و تهدیدات امنیتی را از میان می برد، تهدیدات نرم افزارهای جاسوسی را شناسایی می کند و حملات کرم های اینترنتی را خنثی کرده و از پست الکترونیکی پشتیبانی امنیتی می کند. ![]() نظر یادتون نره! ![]() |
||||||||
|
شرکت آیبیام اعلام کرد که پردازنده جدید خود، پاور۶ را تا ماه آینده روانه بازار خواهد کرد.
پاور۶ طبق ادعای آیبیام دارای سرعت Clock بسیار بالایی است (دو برابر پردازندههای کنونی).
این در حالیست که مصرف الکتریسیته آن هیچ افزایشی نداشته است. این تغییر نسل در پردازندهها و افزایش چشمگیر و فوقالعاده بازده، نتیجه تغییرات زیاد در صنعت نیمهرساناها است. تولیدکنندگان تمرکز خود را از سنجش یک بعدی کارایی پردازنده تغییر داده و اکنون تمرکز خود را بر روی بازده و مصرف الکتریسیته و رابطه مستقیم بین آنها قرار دادهاند. (دلیل اصلی این تغییر روش در تولید پردازندهها، گرمای تولیدی بیش از حد و احتمال ذوب شدن ترانزیستورها در اثر گرما و مشکلات ناشی از آن است). به همین دلیل بسیاری از سازندگان پردازنده در جهان، از تولید پردازنده با سرعت Clock بیشتر دست کشیده و پردازندههای چند هستهای (Core) یا چند موتوره تولید میکنند تا از افزایش گرما و مشکلات OverHeating جلوگیری نمایند. اما آیبیام مدعی است در پاور۶ علاوه بر استفاده از چند هسته برای پردازنده خود(حداقل دو هسته) سعی کرده تا حد امکان سرعت Clock را بالا ببرد در حالیکه مصرف الکتریسیته آن هیچ تغییری نکند.
کارشناسان نیز عقده دارند که این پردازنده جدید میتواند محصول فوقالعاده و قابل بحثی در سرورها باشد. این پردازنده ۴.۷ گیگاهرتزی دارای سیکل سرعت ۲۵ میلیون بار در دقیقه است که معادل تعداد بالزدنهای مرغ مگسخوار در همین مدت میباشد. این سرعت و بازده فوقالعاده میتواند کمک شایانی به شرکتهای بزرگ نموده تا تعداد سرورهای خود را کاهش داده و بار کاری بیشتری از یک کامپیوتر سرور خود بخواهند. علاوه بر آن پاور۶ دارای پهنای باند بسیار بالایی نیز میباشد. پهنای باند باور نکردنی ۳۰۰ گیگابایت در ثانیه میتواند پردازش دانلود پنج میلیون آهنگ معمولی را در مدت کمتر از ۱ دقیقه انجام دهد.آیبیام همچنین برای بالا بردن سرعت انتقال اطلاعات برای پردازش در پردازنده، اقدام به چهار برابر کردن حافظه چیپ کرده است یعنی حافظه Cache پاور۶ ، هشت مگابایت میباشد. به همین دلیل از این پردازنده میتوان در سرورهای اصلی و نهایی شرکتها و با سیستم عاملهایی مانند یونیکس استفاده کرد.
لازم به ذکر است آیبیام اواخر سال گذشته و همانند بسیاری از شرکتهای سختافزاری جهان تعهد کرده بود که تمام تلاش خود را برای کاهش مصرف انرژی و آلودگی محیط زیست انجام دهد و این اولین محصول آیبیام محسوب میشود که این شرایط در آن لحاظ شده است.
نظر یادت نره!
|
|
گوگل اعلام کرد که حجم فایلهای ضمیمه ایمیل این شرکت از ۱۰مگابایت به ۲۰ مگابایت افزایش پیدا کردهاست.
یکی از مشکلات عمده کاربران ایمیلهای رایگان، محدودیت حجم فایلهای ضمیمه در نامههای الکترونیک یا همان Attachment است که در مواقعی باعث میشود برای ارسال یک یا چند فایل با حجم بالا، ساعتها وقت صرف شود. محدودیتی که در برخی موارد موجب پشیمانی کاربران میشود.
گوگل که معمولاً در ارائه سرویسهای رایگان، پیشرو سایر شرکتهاست، این بار نیز پیشقدم شده و حجم فایلهای ضمیمه به همراه هر نامه الکترونیک را به ۲۰ مگابایت افزایش دادهاست.
افزایش حجمی که به نظر میرسد در حال حاضر بتواند مشکل بسیاری از کاربران را حل کند.
نظر یادت نره!
بنیانگذار طرح لپ تاپ های ۱۰۰دلاری از تلاش های شرکت تراشه سازی اینتل برای ضربه به این طرح ابتکاری انتقاد کرد. به گزارش ایرنا، نیکلاس نگروپونته اینتل را متهم کرد با فروش لپ تاپ های ارزان قیمت موسوم به هم کلاسی یا Classmate قصد دارد دست او را از بازار کوتاه کند. نگروپونته که قصد دارد میلیون ها دستگاه لپ تاپ بین کودکان کشورهای در حال توسعه توزیع کند، گفت شرکت اینتل به برنامه او آسیب شدیدی وارد کرده است. اما رییس شرکت اینتل در گفتگو با شبکه سی بی اس آمریکا، این ادعاها را رد کرد و گفت تلاش ما خارج کردن او از این بازار نیست بلکه توانمندتر کردن جوانان است. نگروپونته چندی پیش گفت این طرح با انتقادهای زیادی روبرو شد اما منتقدان بعدا از روی همان طرح کپی کردند یا مشابه آن را ارایه کردند. شرکت اینتل و سازمان غیرانتفاعی «یک لپ تاپ برای هر کودک» (OLPC) بطور جداگانه لپ تاپ های ارزان قیمت و محکمی ویژه دانش آموزان کشورهای در حال توسعه ساخته اند. تفاوت های زیادی در سخت افزار و نرم افزار این دو نوع لپ تاپ وجود دارد، اما نگروپونته معتقد است مشکل اصلی این است که در لپ تاپ او از پردازنده ای که رقیب شرکت اینتل یعنی ای ام دی ساخته، استفاده شده است. اینتل اقدام به توزیع جزوات بازاریابی در بین دولت ها با عنوان نقایص طرح یک لپ تاپ برای هر کودک کرده است و نکات قوت لپ تاپ ساخت خود یعنی همکلاس ( (Classmateرا برجسته نموده است. بارت این ادعاها مبنی بر تلاش اینتل برای بیرون راندن طرح OLPCرا دیوانگی خواند و افزود فرصت های زیادی برای همکاری ما با یکدیگر وجود دارد. طرح نگروپونته در حال حاضر در مرحله بحرانی است. کشورها تا ۳۱ماه مه فرصت دارند اولین بخش از لپ تاپ های موردنیاز خود را سفارش دهند. بهای اولیه فروش این لپ تاپ ۱۷۶دلار اعلام شده است که در نهایت هدف عرضه این دستگاه به دولت های کشورهای در حال توسعه به بهای ۱۰۰دلار است. اینتل سفارش خرید هزاران دستگاه Classmateرا که در حال حاضر به قیمت ۲۰۰دلار عرضه می شود دریافت کرده است. اینتل هم پیش بینی می کند قیمت ها در نهایت کاهش بیابد.
نظر یادتون نره!